Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553476

Copa 730553476 Información oficial sobre el partido 730553476 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido 3 - 4 Yumaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Yumaos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido 2 - 4 Yumaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Yumaos F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J.NAVARRO

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el J.NAVARRO va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rumen Krústev, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 110 Minuto 47 (Gol de falta): Una falta al minut 47 va proporcionar un lliure directe al J.NAVARRO. Oriol Fernández Moreno va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Corria el minut 50 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bernát Boczkó, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Robert Rakoczy de J.NAVARRO no va ser gol per ben poc.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de 大輔 (Daisuke) 田村 (Tamura) hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oriol Fernández Moreno va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Bernát Boczkó gairebé va marcar per a J.NAVARRO des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Valentín Mossos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Rakoczy de J.NAVARRO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Yumaos F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Momčilo Vujičić va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Elias Siemz de Yumaos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Mieczysław Gargas va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 173 Minuto 111 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Momčilo Vujičić va poder marcar tot sol el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 48, quan en Ramiro Elicegui va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Yumaos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Antonio Capla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.