Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553433

Copa 730553433 Información oficial sobre el partido 730553433 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Vampirators Alineación oficial del equipo 'Vampirators' en el partido 0 - 3 Fundació Robaperes Alineación oficial del equipo 'Fundació Robaperes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vampirators Alineación oficial del equipo 'Vampirators' en el partido 0 - 2 Fundació Robaperes Alineación oficial del equipo 'Fundació Robaperes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vampirators

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Manolo Dorda va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 72, i va passar la pilota a Leroy Simonsz, però aquest no va encertar a marcar.

Fundació Robaperes

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 41, quan Vittorio Ammannati va posar els visitants Robaperes per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 136 Minuto 69 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Patricio Villaragut va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Ståle Plassen se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 2 al minut 69 per a Robaperes.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Robaperes va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 80, quan Abdelwassi Belayad, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francisco Puig Parias que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Kev Burlinson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ruddy Penaud va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vinny Stern. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.