Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553401

Copa 730553401 Información oficial sobre el partido 730553401 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

S.D.Cosmos Alineación oficial del equipo 'S.D.Cosmos' en el partido 6 - 2 Pescaeros FC Alineación oficial del equipo 'Pescaeros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
S.D.Cosmos Alineación oficial del equipo 'S.D.Cosmos' en el partido 8 - 1 Pescaeros FC Alineación oficial del equipo 'Pescaeros FC' en el partido
Tiene mala suerte 8.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D.Cosmos

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Martin Richterich, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del S.D.Cosmos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): S.D.Cosmos s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Gianmaria Panini per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de S.D.Cosmos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Martin Richterich progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): S.D.Cosmos va obtenir un penal al minut 66, que va llançar a la perfecció Nemesio Inurrieta. 4 - 2 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Martin Richterich es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): S.D.Cosmos va augmentar la diferència quan Nikolau Esnal no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Nikolau Esnal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Pescaeros FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 28. L'anotador per Pescaeros va ser Xavi Pepió, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Pescaeros van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 62 quan Teobaldo Solano sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Maurino Farro va marxar per velocitat al minut 24 i va fer una passada de la mort a José Ochoa, però aquest va fallar.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Cabellos estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Maurino Farro, als 56 minuts, va fallar per ben poc.
  • 250 Minuto 82 (Ocasión de falta): Després de 82 minuts, Xavi Pepió va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Alexey Kidinov el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavi Pepió de Pescaeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.