Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553375

Copa 730553375 Información oficial sobre el partido 730553375 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Campeones del mundo FC Alineación oficial del equipo 'Campeones del mundo FC' en el partido 0 - 4 Fumanchester Pity Alineación oficial del equipo 'Fumanchester Pity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Campeones del mundo FC Alineación oficial del equipo 'Campeones del mundo FC' en el partido 0 - 7 Fumanchester Pity Alineación oficial del equipo 'Fumanchester Pity' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campeones del mundo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Harry Reidy va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Fumanchester Pity

Goles Goles

  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): En Eckhard Schaeche donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 73 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Matteo Scanavini va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 0 - 2 per a Fumanchester.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jiří Kozlovský va augmentar l'avantatge de Fumanchester a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Passaven 87 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Hamid Al-Ali va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Ángel Barbarie de Fumanchester, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Antonio García de Caceres va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Matteo Scanavini al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Harald Alm va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Horaci Perelló va estar atent i va desviar la pilota a córner.