Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553338

Copa 730553338 Información oficial sobre el partido 730553338 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Partichela Alineación oficial del equipo 'Partichela' en el partido 5 - 3 xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Partichela Alineación oficial del equipo 'Partichela' en el partido 1 - 1 xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido
Tiene mucha potra 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,7 % 46,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Partichela

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Partichela s'esgargamellaven dempeus per esperonar Fredis Vibe que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va premiar Partichela amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Fredis Vibe va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Andrea Mozzillo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Partichela i marcant el 3 - 2.
  • 121 Minuto 103 (Gol por el centro): Branko Pantalon va donar a Partichela un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 105 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del xesteiro. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Carlos Battaglini la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Partichela es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 3 arribava al minut 105.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Partichela van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Issa Al-Falasi va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Partichela va anar a parar a la dreta de l'atac on en Todor Denev, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacy Habza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

xesteiro

Goles Goles

  • 139 Minuto 16 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Joaquín Reales Carrasco van servir per superar a l'últim defensor, en Oriol Cercós. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de xesteiro cantant "Joaquín Reales Carrasco selecció!"
  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de xesteiro Joaquín Reales Carrasco va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Oriol Cercós va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 2 al marcador.
  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador visitant Álvaro Villapecellín va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 48 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oroitz Izardui es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Al minut 71 en Lluc Fité va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.