Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553292

Copa 730553292 Información oficial sobre el partido 730553292 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Esfinter de Milán Alineación oficial del equipo 'Esfinter de Milán' en el partido 2 - 3 CF L a Sota Alineación oficial del equipo 'CF L a Sota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esfinter de Milán Alineación oficial del equipo 'Esfinter de Milán' en el partido 2 - 0 CF L a Sota Alineación oficial del equipo 'CF L a Sota' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esfinter de Milán

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Noel Núñez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Esfinter.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Noel Izarrain ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Esfinter es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raúl Igüeldo de Esfinter va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Turieno Peinado del Esfinter ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Esfinter ho intentava per la dreta per mitjà de Raúl Igüeldo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Denis das Casarizas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Joel Lindsjö va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 104 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Esfinter va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joan Manel Rous, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Ayelo de Esfinter es va guanyar la targeta groga merescudament.

CF L a Sota

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Pablo Chiguay marqués l'empat. Al minut 40 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el Sota va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ofer Zini, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 118 Minuto 97 (Gol evento especial córner peinado): En Ofer Zini entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sota, un peu providencial d'en Janos Houbaert va situar el 2-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Cele Mandilov de Sota va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 101 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): Erling Kastbjerg va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 103, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Erling Kastbjerg.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tom Wesel de Sota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.