Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553267

Copa 730553267 Información oficial sobre el partido 730553267 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

HeisenFC Alineación oficial del equipo 'HeisenFC' en el partido 3 - 4 Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
HeisenFC Alineación oficial del equipo 'HeisenFC' en el partido 1 - 4 Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido
Tiene suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HeisenFC

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 del partit, el jugador Edward Sonne de HeisenFC va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Mauricio Corsavi es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Jorge Antolín va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de HeisenFC i marcant el 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Navarrete.

Aiete Hills Football Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, Football es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alejandro Merino Pérez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 44, quan Fernando Zapata va posar els visitants Football per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, un xut de Piotr Wykręt des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Sergio Nájera que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Rubén Moncada va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 274 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Al minut 41 de partit, Sergio Nájera de Football va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 90 en Alejandro Merino Pérez ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Piotr Wykręt el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Zapata de Football la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.