Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730553245

Copa 730553245 Información oficial sobre el partido 730553245 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Goliath's Team II Alineación oficial del equipo 'Goliath's Team II' en el partido 0 - 7 PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Goliath's Team II Alineación oficial del equipo 'Goliath's Team II' en el partido 0 - 7 PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goliath's Team II

PRIORO C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Maciej Gabryelski és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en David 'Gooooooooal' Del Blanco perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giobbe Leobruni de PRIORO l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 11 de partit.
  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Justo Ortega Aguilar va descol·locar totalment la defensa contrària i David 'Gooooooooal' Del Blanco no va perdonar i va marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Gabriel Pulido va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a PRIORO augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Giobbe Leobruni es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Gabriel Pulido des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, PRIORO va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Maciej Gabryelski, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 47 (Ocasión evento especial): En Gabriel Pulido, al minut 47 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Iago Rei el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): PRIORO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Joan Francesc Delpuig va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Jesús Ribes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gabriel Pulido, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Maciej Gabryelski es va quedar sol davant del porter, al minut 63. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Pulido.