Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730544031

Copa 730544031 Información oficial sobre el partido 730544031 en Hattrick

12.03.2024 22:45:00

Eglinton Stars Alineación oficial del equipo 'Eglinton Stars' en el partido 3 - 2 Bouncebackability FC Alineación oficial del equipo 'Bouncebackability FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eglinton Stars Alineación oficial del equipo 'Eglinton Stars' en el partido 2 - 1 Bouncebackability FC Alineación oficial del equipo 'Bouncebackability FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eglinton Stars

Goles Goles

  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Eglinton Pino De Andreis va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ovidiu Cherim va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 2 al marcador.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Zülküf Gayret va marcar al minut 34 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Eglinton va ser Rocky Bathers.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Eglinton per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rocky Bathers, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ryszard Kleczko va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després de 26 minuts, Sovann Hen va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Rocky Bathers va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Eglinton va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sovann Hen en un 1 contra 1 amb el porter Andrey Belonogov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Eglinton per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Pino De Andreis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrey Belonogov al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rocky Bathers va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Sovann Hen de Eglinton gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pino De Andreis.

Bouncebackability FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Amir Atabak Pazhouhesh va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 23 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bouncebackability. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Pedro De la Calle xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Ovidiu Cherim de Bouncebackability va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Amir Atabak Pazhouhesh de Bouncebackability va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.