Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730543791

Copa 730543791 Información oficial sobre el partido 730543791 en Hattrick

12.03.2024 21:45:00

OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 9 - 8 DIZEL.United Alineación oficial del equipo 'DIZEL.United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 2 - 1 DIZEL.United Alineación oficial del equipo 'DIZEL.United' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OLIMPIKO

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 20 minuts, Metodi Germanov va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Alexander Kondov va donar a OLIMPIKO un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): OLIMPIKO va posar-se per davant 3 - 2 al minut 80, quan Atanas Velkov va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Misak Tonunts del OLIMPIKO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vasil Zahariev va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Nikolay Velichkov de OLIMPIKO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Asen Dilov de OLIMPIKO va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Atanas Velkov va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Blagomir Mihaylov de OLIMPIKO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Borislav Stoilov en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de OLIMPIKO Vasil Chobanski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Borislav Stoilov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Vasil Zahariev de OLIMPIKO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Borislav Stoilov en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Misak Tonunts va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 8.

DIZEL.United

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Dimitar Stoyov que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Coen Van Doorslaar estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jean-Philippe Helfenberger va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 65.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 82. L'anotador per DIZEL.United va ser Bilal Issa, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 29, en un 1 contra 1 amb el porter, però Vasil Chobanski va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jean-Philippe Helfenberger des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Gilduin Demaerel per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 49, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): DIZEL.United va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 70, quan Jean-Philippe Helfenberger va quedar-se sol davant el porter Vasil Chobanski, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Mesrur Belokapov va estar a punt de posar per davant a DIZEL.United amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Vasil Chobanski va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Dimitar Stoyov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 107 (Ocasión de falta): Alexander Vasilkov va xutar magistralment una falta al minut 107 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 102, Bilal Issa de DIZEL.United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Alexander Vasilkov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a DIZEL.United.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de DIZEL.United, Jonás Filosa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de DIZEL.United Borislav Stoilov no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vasil Chobanski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Coen Van Doorslaar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Gilduin Demaerel de DIZEL.United, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vasil Chobanski en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de DIZEL.United Bilal Issa va intentar enganyar Vasil Chobanski amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 9 - 8.