Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730537394

Copa 730537394 Información oficial sobre el partido 730537394 en Hattrick

12.03.2024 19:15:00

Devils from Hell Alineación oficial del equipo 'Devils from Hell' en el partido 0 - 4 doloMitici Alineación oficial del equipo 'doloMitici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Devils from Hell Alineación oficial del equipo 'Devils from Hell' en el partido 0 - 1 doloMitici Alineación oficial del equipo 'doloMitici' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Devils from Hell

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Brian McDermott de DareDevils va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

doloMitici

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): doloMitici va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 36. Yulian 'The Coach' Sazonov va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Gennaro Baldazzi de doloMitici va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Pomazhoger Turymbekov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 116 Minuto 66 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 66, en Pomazhoger Turymbekov del doloMitici va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gennaro Baldazzi que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): doloMitici va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Allan Vestrup va desviar el xut final de Jørgen Kjær després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gennaro Baldazzi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yulian 'The Coach' Sazonov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Al minut 57 en Anthony Brown va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.