Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730534992

Copa 730534992 Información oficial sobre el partido 730534992 en Hattrick

12.03.2024 18:45:00

Metallibashers Alineación oficial del equipo 'Metallibashers' en el partido 1 - 4 Schnulzbacken Alineación oficial del equipo 'Schnulzbacken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Metallibashers Alineación oficial del equipo 'Metallibashers' en el partido 1 - 3 Schnulzbacken Alineación oficial del equipo 'Schnulzbacken' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metallibashers

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El Metallibashers no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Toralf Dieck es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Metallibashers van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Eduardo Julmy no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Draženko Furač va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 75 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Metallibashers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Draženko Furač des de l'esquerra va sortir desviat.

Schnulzbacken

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Tim Heeringen va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Patrice Leloutre, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Aleksander Dzitkowski va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Danila Savenok va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): László Hollerleitner-Ziegle va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 4 per a Schnulzbacken.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marlin Kossits es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Ajdin Hodžić va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Tinu Briand va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marlin Kossits va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Marlin Kossits quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tinu Briand, però la pilota va topar amb el travesser.