Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730534876

Copa 730534876 Información oficial sobre el partido 730534876 en Hattrick

12.03.2024 18:45:00

BFC Schwarzwasser Alineación oficial del equipo 'BFC Schwarzwasser' en el partido 1 - 3 Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BFC Schwarzwasser Alineación oficial del equipo 'BFC Schwarzwasser' en el partido 2 - 1 Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BFC Schwarzwasser

Goles Goles

  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): En Baptiste Danjoux va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vasilja Maleševič estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ian Farrugia, als 9 minuts, va fallar per ben poc.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Tomáš Hering no s'ho podia creure.
  • 290 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Baptiste Danjoux va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Baptiste Danjoux va disposar d'una bona oportunitat al minut 44, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Randy Fürnkaes va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 44 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 204 Minuto 90 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de BFC. Baptiste Danjoux el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ian Farrugia de BFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Martin Kocsis de BFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Baptiste Danjoux de BFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Sony

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Real agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vilho Sauhke amb mestria.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Torsten Fliederberg va augmentar l'avantatge de Real a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Erik Semmelmann la va rematar Nathan Benjamin Bass amb una magnífica volea que va fer pujar per a Real el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Wim Pfeilitzer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Real va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Jaapjan Paping va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nathan Benjamin Bass, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wim Pfeilitzer.