Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730534039

Amistoso 730534039 Información oficial sobre el partido 730534039 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

C.F. Navarcles Alineación oficial del equipo 'C.F. Navarcles' en el partido 0 - 5 Cartaya FC Alineación oficial del equipo 'Cartaya FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F. Navarcles Alineación oficial del equipo 'C.F. Navarcles' en el partido 0 - 4 Cartaya FC Alineación oficial del equipo 'Cartaya FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Navarcles

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nasir Azin.

Cartaya FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Cartaya Dzierżysław Ozimkowski va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 4 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Cartaya per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 4. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Thue Magnusson. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cartaya augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Edmund Fyhrbo es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, un xut de Guido Pluchino des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Cartaya va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Víctor Agud, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Edmund Fyhrbo es va quedar sol davant del porter, al minut 20. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Federico Delía al minut 23, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Federico Delía. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcin Franosz després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Valls va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Conny Rückle va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Guido Pluchino de Cartaya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.