Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730528532

Amistoso (Int.) 730528532 Información oficial sobre el partido 730528532 en Hattrick

07.03.2024 00:30:00

Rasca Huevos FC Alineación oficial del equipo 'Rasca Huevos FC' en el partido 1 - 0 Piltrafillass FC Alineación oficial del equipo 'Piltrafillass FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rasca Huevos FC Alineación oficial del equipo 'Rasca Huevos FC' en el partido 0 - 1 Piltrafillass FC Alineación oficial del equipo 'Piltrafillass FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasca Huevos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Yamandú Barreiro va donar a Huevos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Huevos van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Roque Miranda no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Yoel Lussich va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Huevos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dimitri Tellería va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Roque Miranda va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yamandú Barreiro de Huevos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Piltrafillass FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Piltrafillass, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En James Gorte va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Fernando Góngora al minut 38 semblava entrar, però Gerardo Arias va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Mauro Tabuenca de Piltrafillass va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.