Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730527008

Amistoso (Int., RC) 730527008 Información oficial sobre el partido 730527008 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Fc Stepi Hundid Alineación oficial del equipo 'Fc Stepi Hundid' en el partido 6 - 2 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fc Stepi Hundid Alineación oficial del equipo 'Fc Stepi Hundid' en el partido 3 - 3 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
Tiene bastante suerte 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Stepi Hundid

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 25, Renee Kivaste de Hundid empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Raido Toompere va donar a Hundid un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hundid va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Renee Kivaste progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hundid van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Raido Toompere va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Jörgen Tammsaare va augmentar la diferència de Hundid a 5 - 2 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Hundid va obtenir un penal al minut 89, que va llançar a la perfecció Jörgen Tammsaare. 6 - 2 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Renee Kivaste va ser clau en la jugada d'atac de Hundid al minut 21, quan ell mateix va fer una passada brutal a Andres Tammsaare, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Andres Tammsaare de Hundid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

setter

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eric Mittendorfer quedar desmarcat i marcar per a setter al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 150 Minuto 63 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Ashkan Talebi de setter va reduir diferències a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Heliodoro Conceição quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tarmo Riener, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eric Mittendorfer de setter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.