Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730525761

Amistoso (Int.) 730525761 Información oficial sobre el partido 730525761 en Hattrick

05.03.2024 21:00:00

Westbury N22 Alineación oficial del equipo 'Westbury N22' en el partido 3 - 3 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Westbury N22 Alineación oficial del equipo 'Westbury N22' en el partido 1 - 6 Juventud Europea Alineación oficial del equipo 'Juventud Europea' en el partido
Tiene suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Westbury N22

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Westbury va ser Marius-Ovidiu Oacă.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kalen Pletcher va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, John Doyle facilitava les coses al Westbury amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Igor Dokić va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paolo Tramelli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Josh Damamme-Gilbert va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Westbury a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Martyn Seldon va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Harvey Gladwell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Westbury se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Juventud Europea

Goles Goles

  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Isma Regordosa va marcar el 2 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 58 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Dani Requesens.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador de Juventud Demetrio Sala va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 73 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Igortz Hiriarte va encarar al porter al 36, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Demetrio Sala quasi aconsegueix empatar per Juventud al minut 43, però Ben Huynh va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 215 Minuto 51 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Àlex Fuster va rebre molts aplaudiments. Al minut 51 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Bogdan Ştirbu quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolfo Doniániz de Juventud va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.