Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730524053

Amistoso (Int.) 730524053 Información oficial sobre el partido 730524053 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Celtic de Sarda Alineación oficial del equipo 'Celtic de Sarda' en el partido 2 - 5 Frankiner Alineación oficial del equipo 'Frankiner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celtic de Sarda Alineación oficial del equipo 'Celtic de Sarda' en el partido 0 - 4 Frankiner Alineación oficial del equipo 'Frankiner' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic de Sarda

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Celtic sabia com jugar al contraatac, i al minut 19, Bobby Gaspar va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Celtic va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jaume Pros aconseguint el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bobby Gaspar de Celtic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Frankiner

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Frankiner va ser finalitzada des de l'esquerra per Iago Cachapuz al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 65 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en 悟 (Satoru) 下川 (Shimokawa) de Frankiner marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Passats 75 minuts de partit, Frankiner es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Iago Cachapuz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): 悟 (Satoru) 下川 (Shimokawa) de Frankiner va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el Frankiner va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Dimitri Pecorini, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Yanko Antonov al minut 18, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Sergio Salvioni, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tiziano Niccoli que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iago Cachapuz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Diego Galletti quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Igor Tolić, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Iago Cachapuz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.