Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730523360

Amistoso 730523360 Información oficial sobre el partido 730523360 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

RCD Oña Alineación oficial del equipo 'RCD Oña' en el partido 6 - 0 Cachoperrillos Alineación oficial del equipo 'Cachoperrillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Oña Alineación oficial del equipo 'RCD Oña' en el partido 3 - 0 Cachoperrillos Alineación oficial del equipo 'Cachoperrillos' en el partido
Tiene bastante suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Oña

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Marcel Bermond va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de RCD, Timme Keijsers, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a RCD i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 32 minuts de joc. Mentre en Ernie Thornton el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Timme Keijsers, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a RCD.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ernie Thornton va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 43 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del RCD van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Klaus-Dieter Dederbeck va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Dennis Cadek de RCD va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): RCD per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Timme Keijsers va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): RCD va ser a punt de marcar al minut 73, quan el seu jugador Timme Keijsers va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcel Bermond de RCD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cachoperrillos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cachoperrillos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlos Vindel va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Eddo Cubello va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cachoperrillos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.