Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730523119

Amistoso 730523119 Información oficial sobre el partido 730523119 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Dayaz Mavericks Alineación oficial del equipo 'Dayaz Mavericks' en el partido 0 - 3 DeNReLoaDeD Alineación oficial del equipo 'DeNReLoaDeD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Dayaz Mavericks Alineación oficial del equipo 'Dayaz Mavericks' en el partido 5 - 5 DeNReLoaDeD Alineación oficial del equipo 'DeNReLoaDeD' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,3 % 37,3 % 30,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dayaz Mavericks

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Holger Venhuizen va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 37 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jan Žemlička no s'ho podia creure.
  • 204 Minuto 65 (Ocasión de penalti): José María Guzmán Taberné va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 65 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Nel Almendros no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lluís Rubiols es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64 de partit, Lluís Rubiols de Mavericks va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

DeNReLoaDeD

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dan Lester quedar desmarcat i marcar per a DeNReLoaDeD al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Raimunde Paisal va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a DeNReLoaDeD.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Jordi Ipalategui des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Al minut 36 de joc, Jordi Ipalategui de DeNReLoaDeD va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.