Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730519571

Amistoso (RC) 730519571 Información oficial sobre el partido 730519571 en Hattrick

06.03.2024 12:20:00

Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido 3 - 0 Almendralejo FC Alineación oficial del equipo 'Almendralejo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tomasin Alineación oficial del equipo 'Tomasin' en el partido 2 - 0 Almendralejo FC Alineación oficial del equipo 'Almendralejo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomasin

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Clément Lenders ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tomasin es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Tomasin va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tõnu Keskküla va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 71 (Gol de penalti): Als 71 minuts de joc, els nois de Tomasin van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Peer Birch augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Tomasin va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Atanas Kuzov va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl González-Grano de Oro.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Marc-André Potin del Tomasin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marc-André Potin va rematar alt.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Tõnu Keskküla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raúl González-Grano de Oro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Tõnu Keskküla gairebé va marcar per a Tomasin des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Marc-André Potin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krum Cherechanski de Tomasin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Almendralejo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Hipolito Párraga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Torres Fontes.