Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730519508

Amistoso 730519508 Información oficial sobre el partido 730519508 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

karbu f.c Alineación oficial del equipo 'karbu f.c' en el partido 3 - 1 Mamersup0 Alineación oficial del equipo 'Mamersup0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
karbu f.c Alineación oficial del equipo 'karbu f.c' en el partido 4 - 1 Mamersup0 Alineación oficial del equipo 'Mamersup0' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

karbu f.c

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Toshe Nestorov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. karbu es posava per davant!
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Petre Vonica es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Als 40 minuts de joc, els nois de karbu van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Galdric Bartomeu augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Passaven 24 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Petre Vonica va rematar alt.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de karbu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Martitz Tienza, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Virgilio Sordini.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvador Chaverri de karbu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Virgilio Sordini de karbu per doble groga al minut 41.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Salvador Chaverri va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Mamersup0

Goles Goles

  • 152 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Juan Cascante va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 24 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Xenaro Broullon va servir per deixar enrere el gegant Valerio Arcea al minut 24, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Brent Sashidharan va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.