Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730518125

Amistoso (Int.) 730518125 Información oficial sobre el partido 730518125 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 4 - 1 FRUGO 21 Alineación oficial del equipo 'FRUGO  21' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 5 - 0 FRUGO 21 Alineación oficial del equipo 'FRUGO  21' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HazardTeam

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a André Churruchao de HazardTeam aconseguir un gol al minut 30 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergio Jaraba va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Valentin Blagoev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a HazardTeam.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de HazardTeam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesús María García de Blanes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): HazardTeam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Yiğit Kahveci va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ivan Tsuman va poder marcar per a HazardTeam en un servei de cantonada picat per en Adriano Orciani quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Argider Pérez de Lama arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a HazardTeam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adriano Orciani, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Salaverri de HazardTeam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Al minut 64, Adriano Orciani gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

FRUGO 21

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Sebastião Ribeiro Conceição va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Frugo va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pier Francesco Glerean estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rubén Romero Ojea, als 53 minuts, va fallar per ben poc.