Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730517418

Amistoso (Int., RC) 730517418 Información oficial sobre el partido 730517418 en Hattrick

06.03.2024 12:25:00

Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 4 - 5 Kamikaze Kickers Alineación oficial del equipo 'Kamikaze Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 2 - 1 Kamikaze Kickers Alineación oficial del equipo 'Kamikaze Kickers' en el partido
Tiene suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,8 % 13,6 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thornfield Lions

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Thornfield s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Lázaro Rivera per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Thornfield va estar a punt de posar-se per davant al minut 55 però Lázaro Rivera va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lefteris Zavadias de Thornfield amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Lefteris Zavadias de Thornfield, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrian Gorovei en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Danutis Liaukevičius anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Thornfield.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jesús Francisco Andrés va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Karmel Mugeta, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Adrian Gorovei va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Thornfield i 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Thornfield, Inozentzio Egi, col·locà la pilota just a les mans d'en Adrian Gorovei. El marcador: 4 - 4.

Kamikaze Kickers

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 en Ludwik Konarkowski va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Markus Kukkonen es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Kamikaze van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 36, però el xut de Tobiasz Grądziel des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Edward Flak va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Lefteris Zavadias va xutar a fora.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ludwik Konarkowski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Kamikaze va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 61, quan Hans Majander va quedar-se sol davant el porter Inozentzio Egi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Kamikaze a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hans Majander va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Ilan Weinberg va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 101, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Inozentzio Egi va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Kamikaze Leonardo Arandia no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Inozentzio Egi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Kamikaze, Tobiasz Grądziel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Edward Flak va xutar fora per a Kamikaze, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Kamikaze Aleksandar Popović no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Inozentzio Egi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): Ludwik Konarkowski de Kamikaze va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Inozentzio Egi s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 5.