Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730516638

Amistoso (Int., RC) 730516638 Información oficial sobre el partido 730516638 en Hattrick

06.03.2024 12:25:00

revolta 05 Alineación oficial del equipo 'revolta 05' en el partido 0 - 4 R.A.D Olympique Alineación oficial del equipo 'R.A.D Olympique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
revolta 05 Alineación oficial del equipo 'revolta 05' en el partido 0 - 3 R.A.D Olympique Alineación oficial del equipo 'R.A.D Olympique' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

revolta 05

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zacarías Gutiérrez Huerta de revolta es va guanyar la targeta groga merescudament.

R.A.D Olympique

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Stéphane Dutôt es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Passaven 32 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Frederik Absalonsen va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 49, Olympique va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Yann Cailly.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Harmen-Jan Witbaard va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Frederik Absalonsen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Olympique quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Stéphane Dutôt va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Rudolf Bartuschewski quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Janitz Azurtza, però la pilota va topar amb el travesser.