Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730515249

Amistoso (Int.) 730515249 Información oficial sobre el partido 730515249 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

DCC Fc Alineación oficial del equipo 'DCC Fc' en el partido 3 - 1 F.C. Militari Alineación oficial del equipo 'F.C. Militari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
DCC Fc Alineación oficial del equipo 'DCC Fc' en el partido 3 - 3 F.C. Militari Alineación oficial del equipo 'F.C. Militari' en el partido
Tiene un resultado normal 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,3 % 35,1 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DCC Fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): DCC va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Segismundo Servino va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 56 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Segismundo Servino era molt més ràpid que el defensa Günter Fényi. Al minut 56, el jugador de DCC va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Javier Lacoste Rivero va anar directament als peus de Garikoitz Gil de Atienza que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Miguel Beneitez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Segismundo Servino va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Garikoitz Gil de Atienza del DCC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Segismundo Servino de DCC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DCC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Olaeta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Beneitez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Babieca de DCC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Militari

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 24, quan Lucian Măceşaru va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 25 (Ocasión de falta): El Militari va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 25 amb un llançament de falta perillós. En Lucian Măceşaru però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 69 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Lucian Măceşaru amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Baha Öge, el jugador de Militari va ser expulsat al minut 66.