Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730515131

Amistoso (Int., RC) 730515131 Información oficial sobre el partido 730515131 en Hattrick

06.03.2024 18:05:00

Markowi Alineación oficial del equipo 'Markowi' en el partido 3 - 1 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Markowi Alineación oficial del equipo 'Markowi' en el partido 3 - 1 santpeterfisherman Alineación oficial del equipo 'santpeterfisherman' en el partido
Tiene un resultado normal 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Markowi

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Markowi. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Tohid Bajelan xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 63 gràcies a la jugada de Tohid Bajelan, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iso Rempl, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Markowi.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Markowi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alfred Czubat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Antoni Bertrolich.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zhanbolat Baymbetov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Czesław Faściszewski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Markowi.

santpeterfisherman

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): santpeterfisherman agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Adolfo Galván amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de santpeterfisherman va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ian Purcell, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pedro Carrizosa no va ser aprofitada per en Ramón Irulegui que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ian Purcell de santpeterfisherman la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.