Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730514540

Amistoso (Int., RC) 730514540 Información oficial sobre el partido 730514540 en Hattrick

05.03.2024 22:45:00

Deportivo Toperoles Alineación oficial del equipo 'Deportivo Toperoles' en el partido 6 - 5 Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Deportivo Toperoles Alineación oficial del equipo 'Deportivo Toperoles' en el partido 5 - 6 Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,3 % 49,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Toperoles

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 5, indicava inequívocament que en Earst Draaijer va saber trobar la xarxa rival. Deportivo desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sinforoso Rojas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Deportivo.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Richard Zelaya es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 125 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Richard Zelaya va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 3 - 3.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 41 gràcies a la jugada de Cirilo Siripaka, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Passat el minut 62 de joc, 祥太朗 (Shotaro) 中里 (Nakazato) facilitava les coses al Deportivo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 5.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Percy Figueroa va donar a Deportivo un avantatge de 6 - 5, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Richard Zelaya va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Utxin Munditibarrementeria va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Minnesota Squirrels

Goles Goles

  • 151 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats de Squirrels van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Kurt Perna va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Kazım Hazan de Squirrels després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Kurt Perna que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Passats 47 minuts de partit, Squirrels es va posar per davant amb un 4 - 5 quan Dimitar Alexandrov es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Diego Ramiro Gómez de Squirrels va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Kazım Hazan que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Ramiro Gómez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.