Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730513703

Amistoso (Int.) 730513703 Información oficial sobre el partido 730513703 en Hattrick

07.03.2024 03:00:00

ballester warriors Alineación oficial del equipo 'ballester warriors' en el partido 5 - 1 busgosus Alineación oficial del equipo 'busgosus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ballester warriors Alineación oficial del equipo 'ballester warriors' en el partido 4 - 0 busgosus Alineación oficial del equipo 'busgosus' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ballester warriors

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Ballester, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Pedro Ángel Piñeiro per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Daniel Nicolás Mendieta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Ballester es posava per davant!
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Konstanty Ściana va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iván Nahuel Alustiza, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Ballester.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Daniel Nicolás Mendieta va augmentar l'avantatge de Ballester a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Passaven 6 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daniel Nicolás Mendieta va rematar alt.
  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejo Zacarías per poc que no incrementa el marcador al minut 12. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rafael Zarza va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Damián Amin gairebé va marcar per a Ballester des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Ángel Piñeiro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Damián Amin de Ballester gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

busgosus

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ijinio Pérez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 9.