Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730512026

Amistoso (Int., RC) 730512026 Información oficial sobre el partido 730512026 en Hattrick

06.03.2024 10:00:00

PetrolulD Alineación oficial del equipo 'PetrolulD' en el partido 2 - 3 F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PetrolulD Alineación oficial del equipo 'PetrolulD' en el partido 0 - 2 F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PetrolulD

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de PetrolulD van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Gabriel Gamma.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Gabriel Gamma va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): PetrolulD van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Pancracio Villamayor no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

F.c. Cheguia

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PetrolulD. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josèp Guim la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del CheG es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 20.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 26 de partit va donar a CheG l'avantatge per 0 - 2. Totte Eriksson en va ser l'anotador.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): En Josèp Guim donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 83 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CheG que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Agustí Alves, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Cristian Revuelta de CheG no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Raguenel de CheG va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.