Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730511772

Amistoso (Int.) 730511772 Información oficial sobre el partido 730511772 en Hattrick

05.03.2024 20:30:00

maccabi FC_netanya Alineación oficial del equipo 'maccabi FC_netanya' en el partido 5 - 0 Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maccabi FC_netanya Alineación oficial del equipo 'maccabi FC_netanya' en el partido 4 - 0 Arch Enemy F.C. Alineación oficial del equipo 'Arch Enemy F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maccabi FC_netanya

Goles Goles

  • 190 Minuto 14 (Gol de falta): En Yotam Kolosov conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FC_netanya van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Yotam Kolosov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan FC_netanya va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Saleh Morsy des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): FC_netanya va aconseguir el 4 - 0 quan Geffen Asch va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ephraim Shaul, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a FC_netanya.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Ralph Burns es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Saleh Morsy va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Ephraim Shaul, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Arch Enemy F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Enemy van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Juan Alfonso Sanz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Robbie Adriaans va ridiculitzar a en Ephraim Shaul amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.