Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730510903

Amistoso (Int.) 730510903 Información oficial sobre el partido 730510903 en Hattrick

06.03.2024 13:30:00

x ploeg Alineación oficial del equipo 'x ploeg' en el partido 1 - 5 Atletico Suciedad Alineación oficial del equipo 'Atletico Suciedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
x ploeg Alineación oficial del equipo 'x ploeg' en el partido 2 - 0 Atletico Suciedad Alineación oficial del equipo 'Atletico Suciedad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

x ploeg

Goles Goles

  • 104 Minuto 66 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Mathias Millowitsch va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a ploeg: 1 a 4 al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 el ploeg va posar setge sobre la defensa central visitant però en Geert Coulon no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Leon Godeau hauria d'haver estat gol al minut 20 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Geert Coulon quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Geert Coulon va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 75 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sebastián Marcelo Quiroga no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Bordoni.

Atletico Suciedad

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sucios va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Erik-Jan Haak, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): El Sucios era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jamshid Chambari va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): El jugador Erik-Jan Haak de Sucios es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Ahmad Hatami va marcar al minut 48 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 4.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): En Jose Moran entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sucios, un peu providencial d'en Erik-Jan Haak va situar el 1-5 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jamshid Chambari de Sucios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.