Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730509098

Amistoso (Int.) 730509098 Información oficial sobre el partido 730509098 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Rechaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Rechaos F.C.' en el partido 3 - 1 Härjedalen Heroes Alineación oficial del equipo 'Härjedalen Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rechaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Rechaos F.C.' en el partido 2 - 0 Härjedalen Heroes Alineación oficial del equipo 'Härjedalen Heroes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rechaos F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Peter Michael Lohmann, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, RFC va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Filip Tucović, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan RFC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Peter Michael Lohmann des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a RFC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pierpaolo Fazari, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): RFC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Walter Schmidradner en un 1 contra 1 amb el porter José Luis Valero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): RFC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cèsar Bellés va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Luis Valero.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Filip Tucović va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Francesc Rigat va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El RFC ho intentava per la dreta per mitjà de Francesc Rigat, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Heroes. La jugada d'estratègia del RFC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Peter Michael Lohmann va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Olinto Ahrens de RFC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Härjedalen Heroes

Goles Goles

  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Tatu Moisio va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Heroes, Danial Vaziri, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Heroes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Franco Alparone, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Heroes van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Clas-Göran Everlind no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.