Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730507828

Amistoso (Int.) 730507828 Información oficial sobre el partido 730507828 en Hattrick

06.03.2024 17:55:00

FC Wielki Łan Alineación oficial del equipo 'FC Wielki Łan' en el partido 4 - 3 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Wielki Łan Alineación oficial del equipo 'FC Wielki Łan' en el partido 3 - 4 A.F.C. Olimpic Bucharest Alineación oficial del equipo 'A.F.C. Olimpic Bucharest' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,1 % 53,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Wielki Łan

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Wielki, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Wiktorian Głośny per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Romuald Kulski va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Wielki va aconseguir el 3 - 0 quan Jesús Fenollosa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Wielki va augmentar la diferència quan Bogdan Piątyszek no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romuald Kulski de Wielki es va guanyar la targeta groga merescudament.

A.F.C. Olimpic Bucharest

Goles Goles

  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 70 del partit, anotant el 4 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Þórhallur Bergsson.
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Bucharest van mostrar una bona compenetració quan al minut 76 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ludo Buys va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Þórhallur Bergsson de Bucharest després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Rică Ureche, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Cristian Pereni va fer una jugada per la banda esquerra, però Lionel Arpin va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Lionel Arpin va fer una estirada espectacular al minut 39, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Pier Ugo Berti.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Bucharest van seguir progressant per la banda dreta. Þórhallur Bergsson va tenir la seva oportunitat al minut 78, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Attila Tóth de Bucharest amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian Pereni de Bucharest la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.