Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730507800

Amistoso (Int.) 730507800 Información oficial sobre el partido 730507800 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido 0 - 7 fc zemaitukai Alineación oficial del equipo 'fc zemaitukai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Maspalomas Alineación oficial del equipo 'Maspalomas' en el partido 0 - 10 fc zemaitukai Alineación oficial del equipo 'fc zemaitukai' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maspalomas

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Mayordomo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 59 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

fc zemaitukai

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Auksuolis Kamliauskas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Alessandro Maria Guerinoni va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 27, i va fer pujar el 0 - 2 per a zemaitukai.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a zemaitukai l'avantatge per 0 - 3. Auksuolis Kamliauskas en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Samuel Leacock de zemaitukai l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 63 de partit.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): zemaitukai va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Samuel Leacock va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Alessandro Maria Guerinoni va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Gedas Musneckas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Samuel Leacock va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Saúl Bronet va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 73 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daugmantas Pleris de zemaitukai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.