Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730506973

Amistoso (Int.) 730506973 Información oficial sobre el partido 730506973 en Hattrick

06.03.2024 23:15:00

Guayabitos del Pinar Alineación oficial del equipo 'Guayabitos del Pinar' en el partido 2 - 4 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Guayabitos del Pinar Alineación oficial del equipo 'Guayabitos del Pinar' en el partido 3 - 3 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,4 % 39,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guayabitos del Pinar

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Guayabitos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Danny Santos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): Guayabitos va posar-se per davant 2 - 1 al minut 43, quan Alí Arjona va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): Amb 61 minuts disputats, Alí Arjona gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Robb Day va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Araúz de Guayabitos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 80, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan Eduardo Araúz des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En José Ceballos no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Didier Marchena de Guayabitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Werner Carrillo de Guayabitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Agrupación Deportiva Diamond

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Massimiliano De Franceschi va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Als 59 minuts de partit, Emanuel Diego de AD Diamond va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): En Óscar Casariego va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Daniel Govantes va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Alberto Vázquez va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Massimiliano De Franceschi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dany Monge, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Toralf Witzke-Neuz al minut 79.