Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730504879

Amistoso (Int.) 730504879 Información oficial sobre el partido 730504879 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido 2 - 6 Toucans Athletic F.C Alineación oficial del equipo 'Toucans Athletic F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido 0 - 8 Toucans Athletic F.C Alineación oficial del equipo 'Toucans Athletic F.C' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojillos Pirinaikos

Goles Goles

  • 103 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els seguidors del Pirinaikos van tornar a saltar d'alegria al minut 14. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Maurino Corella que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 102 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Als 25 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Pirinaikos va acabar amb la pilota als peus de Juan Carlos Galdeano que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 23 (Ocasión evento especial): Taneli Huhta va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 23, però no s'esperava que en Maurício José 'Puro' Tabaco, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 289 Minuto 72 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Taneli Huhta va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Maurício José 'Puro' Tabaco el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Eugène Vanreusel no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Taneli Huhta de Pirinaikos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Toucans Athletic F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Al minut 5, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Maurício José 'Puro' Tabaco posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, Aldo Maria Anderlucci va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13, Athletic va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ari Reis, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Artur Balseira va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 26, i va fer pujar el 2 - 4 per a Athletic.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Teófilo Besteiro va augmentar l'avantatge de Athletic a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lino Soares de Athletic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Teófilo Besteiro va rebre molts aplaudiments. Al minut 59 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Athletic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gustavo José Gomes va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Jorge Brito de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.