Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730502493

Amistoso (Int., RC) 730502493 Información oficial sobre el partido 730502493 en Hattrick

06.03.2024 17:15:00

AC Sabbiopendice Alineación oficial del equipo 'AC Sabbiopendice' en el partido 5 - 4 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC Sabbiopendice Alineación oficial del equipo 'AC Sabbiopendice' en el partido 3 - 1 A.D.Comovaeso Alineación oficial del equipo 'A.D.Comovaeso' en el partido
Tiene suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Sabbiopendice

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sabbiopendice van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Giuseppe Petrini va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 110 Minuto 88 (Gol de falta): Sabbiopendice equilibrava els comptes al minut 88 quan en Giosuè Rampinini va transformar una falta en el 2 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Sabbiopendice per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francesco Lazzarini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gábor Domonkos va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sabbiopendice Andrea Simoncini, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nical Esdaile. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Sabbiopendice, Uriele Giardi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sabbiopendice, Costante Alessandrini, col·locà la pilota just a les mans d'en Nical Esdaile. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Sabbiopendice Cosimo Cardini no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nical Esdaile es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Giuseppe Petrini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Sabbiopendice.

A.D.Comovaeso

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ramiro Pinedo Salazar quedar desmarcat i marcar per a Comovaeso al minut 40. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Pablo Carranes sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 70 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Pablo Carranes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Francisco Torre Palacio. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jere Ingström.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Victor John de Comovaeso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Imanol Alpont de Comovaeso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Nyi Sithu xutant per a Comovaeso va fer anar la pilota just on la volia, però Zaccaria Stacchini, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Jere Ingström de Comovaeso va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Danny Annandale de Comovaeso, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Zaccaria Stacchini en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Patxi Valdivia del Corral de Comovaeso va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Nical Esdaile de Comovaeso anava molt fort i col·locat però Zaccaria Stacchini no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.