Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730502262

Amistoso 730502262 Información oficial sobre el partido 730502262 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

_Enigma_ Alineación oficial del equipo '_Enigma_' en el partido 0 - 4 Estadilla CF Alineación oficial del equipo 'Estadilla CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
_Enigma_ Alineación oficial del equipo '_Enigma_' en el partido 3 - 3 Estadilla CF Alineación oficial del equipo 'Estadilla CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,6 % 34,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_Enigma_

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Alfons Starner del _Enigma_ ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): _Enigma_ va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dimitar Momchev va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guillermo Urrue.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tullio Isidori va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Santiago José Quintina no oblidarà el que li va passar durant el minut 42. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): _Enigma_ va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 43 que Guillermo Urrue no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Lucas Coccolo de _Enigma_ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Estadilla CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ECF va ser finalitzada des de l'esquerra per Jaime Larrea al minut 32. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, ECF va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juan Pacheco, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, ECF va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juan Pacheco.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 90 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ECF. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Jaime Larrea xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Balázs Balogh va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a ECF va estar a punt d'arribar en un córner. En Jaime Larrea va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Jaime Larrea va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Otto Luinbuhl va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ECF la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Larrea de ECF es va guanyar la targeta groga merescudament.