Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730488236

Copa 730488236 Información oficial sobre el partido 730488236 en Hattrick

06.03.2024 20:45:00

CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido 1 - 2 Finy CRO Alineación oficial del equipo 'Finy CRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHAOS BC Alineación oficial del equipo 'CHAOS BC' en el partido 1 - 1 Finy CRO Alineación oficial del equipo 'Finy CRO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,7 % 48,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHAOS BC

Goles Goles

  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Idrees Dana, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CHAOS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Nguyễn Văn Huy quasi dona a CHAOS l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Turan Simitçi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nguyễn Văn Huy de CHAOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Finy CRO

Goles Goles

  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ravid Moshe el va rematar Mateo Dujmović amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 190 Minuto 106 (Gol de falta): Al 106 minuts, El Finy va fer el 1-2. En Timothée Laforest va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gabriel Liger ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 76 (Ocasión de falta): El Finy va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 76 amb un llançament de falta perillós. En Ravid Moshe però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Timothée Laforest, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 110 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Norman Lee. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Després de 112 minuts, Ravid Moshe va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ottar Nicolaisen va estar atent i va desviar la pilota a córner.