Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730480350

Amistoso (RC) 730480350 Información oficial sobre el partido 730480350 en Hattrick

06.03.2024 12:20:00

Villaverdinos FC Alineación oficial del equipo 'Villaverdinos FC' en el partido 0 - 3 Team Van Reifen Alineación oficial del equipo 'Team Van Reifen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Villaverdinos FC Alineación oficial del equipo 'Villaverdinos FC' en el partido 2 - 4 Team Van Reifen Alineación oficial del equipo 'Team Van Reifen' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villaverdinos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Villaverdinos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iñigo Abeitua, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Samuel Talrich va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 21, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eriberto Zumiza va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Eduardo Martín no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Daniel Peña no va entrar per centímetres.

Team Van Reifen

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Reifen va ser finalitzada des de l'esquerra per Sidney Goblet al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 68, Reifen va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alfonso Mazzini.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Antonio Ginoves va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jan Klieba va marxar de Samuel Talrich en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Reifen van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Reifen van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Massimo Defendi va sortir desviat a la dreta de la porteria.