Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730473782

Amistoso 730473782 Información oficial sobre el partido 730473782 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

Real Invicto Alineación oficial del equipo 'Real Invicto' en el partido 1 - 2 Mágico Español Alineación oficial del equipo 'Mágico Español' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Invicto Alineación oficial del equipo 'Real Invicto' en el partido 1 - 4 Mágico Español Alineación oficial del equipo 'Mágico Español' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Invicto

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 15 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Stuart Watts. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Giuliano Pricoli va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 63, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Mágico Español

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador visitant Luigi Reitzel va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 21 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Luigi Reitzel va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Español, al minut 39. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Jesús Àngel Malgrat al minut 26 semblava entrar, però Julian Mituta va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Omar Abdulwahed Al-Khanbashy que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Julian Mituta va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Luigi Reitzel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ciro Estrázulas de Español es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Omar Abdulwahed Al-Khanbashy.