Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730467085

Amistoso 730467085 Información oficial sobre el partido 730467085 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

tuFlipas fs Alineación oficial del equipo 'tuFlipas fs' en el partido 7 - 0 pochotos Alineación oficial del equipo 'pochotos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
tuFlipas fs Alineación oficial del equipo 'tuFlipas fs' en el partido 5 - 0 pochotos Alineación oficial del equipo 'pochotos' en el partido
Tiene suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tuFlipas fs

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): tuFlipas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 Juan Antonio Medina Paz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de tuFlipas al minut 42, que va llançar ajustat al pal en Giacomo Ronsisvalle. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Amb 44 minuts jugats, en Juan Antonio Medina Paz va augmentar l'avantatge de tuFlipas a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de tuFlipas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ignacio Fuertes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 75, Santiago Lozano Hernando va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Giacomo Ronsisvalle que, sense oposició, la va convertir en gol 5 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Andrej Požar va incrementar l'avantatge de tuFlipas amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tuFlipas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrej Požar va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Antonio Medina Paz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 周 (Zhou) 春贤 (Chunxian) de tuFlipas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Juan Antonio Medina Paz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Suharri Juanarena va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrej Požar de tuFlipas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

pochotos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): pochotos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Faustyn Wantoch-Rekowski des de l'esquerra va sortir desviat.