Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730464762

Amistoso 730464762 Información oficial sobre el partido 730464762 en Hattrick

06.03.2024 12:05:00

AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido 5 - 0 Estachorrada Alineación oficial del equipo 'Estachorrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD.AQUALATA Alineación oficial del equipo 'AD.AQUALATA' en el partido 3 - 0 Estachorrada Alineación oficial del equipo 'Estachorrada' en el partido
Tiene suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD.AQUALATA

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jaak Ploom, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del AD.AQUALATA se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan AD.AQUALATA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de George Cădar des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gianfranco Ramones, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a AD.AQUALATA.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Garostidi es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Estachorrada. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antti Vuollo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AD.AQUALATA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 60.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antti Vuollo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Zoltán Dániel va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Pier Giorgio Pollaci, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Adonis Liouras de AD.AQUALATA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zoltán Dániel de AD.AQUALATA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Garostidi de AD.AQUALATA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, George Cădar de AD.AQUALATA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Estachorrada

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 44 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Estachorrada van pujar a rematar. Però en Alexandre Botet la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Lahiena.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armando Iniesta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.