Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hercules de Linares (1436596) - Real Canillas C.F. (488468) » 730464443: T75/R5

Copa 730464443 Información oficial sobre el partido 730464443 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Hercules de Linares Alineación oficial del equipo 'Hercules de Linares' en el partido 1 - 2 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hercules de Linares Alineación oficial del equipo 'Hercules de Linares' en el partido 1 - 3 Real Canillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canillas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules de Linares

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gaetano Cellemme ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, LINARES es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Nevo Vaysbuch gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abdelqayyoum Belinda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 211 Minuto 102 (Ocasión por el centro): Al minut 102 el LINARES va posar setge sobre la defensa central visitant però en Nevo Vaysbuch no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 110 (Ocasión por el centro): LINARES enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salvador Luís Soca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Canillas C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 75 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Nataniel Olalalde.
  • 115 Minuto 101 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 101 minuts, Laurín Garcés de los Fayos va superar per velocitat Viktor Kurc per posar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Pablo Idígoras, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Angel Martín D'Urso, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Álvaro Molina no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Nataniel Olalalde va estar a punt de posar per davant a R.Canillas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Angel Martín D'Urso va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): R.Canillas va estar a punt d'empatar al 60 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Nataniel Olalalde que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Agarrado de R.Canillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.