Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AnyerroSiempre (1420450) - Athletic Baganes (1432211) » 730464425: T75/R5

Copa 730464425 Información oficial sobre el partido 730464425 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

AnyerroSiempre Alineación oficial del equipo 'AnyerroSiempre' en el partido 7 - 5 Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AnyerroSiempre Alineación oficial del equipo 'AnyerroSiempre' en el partido 1 - 2 Athletic Baganes Alineación oficial del equipo 'Athletic Baganes' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AnyerroSiempre

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): AnyerroSiempre, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Miguel Mar Díaz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): El contraatac de AnyerroSiempre va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Miguel Mar Díaz va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Ambrosio Vizcarreto va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del AnyerroSiempre contenien la respiració mentre en Miguel Mar Díaz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Antonio Seco Serrano va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Miguel Mar Díaz, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Antonio Seco Serrano del AnyerroSiempre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 67 en Miguel Mar Díaz ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en José María Bugallido el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 215 Minuto 97 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José María Bugallido va intentar anar-se'n per velocitat al minut 97 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Seco Serrano de AnyerroSiempre es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armand Ferrarons es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de AnyerroSiempre José María Bugallido va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de AnyerroSiempre Armand Ferrarons no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Julio Vargas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Antonio Seco Serrano de AnyerroSiempre, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Julio Vargas en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Constancio Danus de AnyerroSiempre va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Plácido Sánchez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 5.

Athletic Baganes

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Kenneth Petrusi que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 55. L'anotador per Athletic va ser Gonzalo Martínez, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): En Bruno Wöllhaf va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-3.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 en Gonzalo Martínez va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ramzi Quarmoun va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Fidel Albors, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bruno Wöllhaf no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 34 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Kenneth Petrusi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): En Aleks Artyszuk va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 99, Aleks Artyszuk de Athletic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Dennis Vendelø, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fidel Albors va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Athletic i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Athletic Antonio Osorio va intentar enganyar Fidel Albors amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Ramzi Quarmoun anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Athletic.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Gonzalo Martínez de Athletic va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 5.