Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cartagineses F.C. (794389) - EUROALBA (991405) » 730464418: T75/R5

Copa 730464418 Información oficial sobre el partido 730464418 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 3 - 1 EUROALBA Alineación oficial del equipo 'EUROALBA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 3 - 3 EUROALBA Alineación oficial del equipo 'EUROALBA' en el partido
Tiene un resultado normal 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Cartagineses va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Antonio Barriga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Adrián Ezquioga va donar a Cartagineses un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cartagineses va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Enrique Vergara progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Enrique Vergara de Cartagineses va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Evert Raudne es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Cartagineses a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Evert Raudne va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Evert Raudne va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jesús Saracina rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Ezquioga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 206 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Enrique Vergara que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

EUROALBA

Goles Goles

  • 163 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 11 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Maide Baltzategi marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): EUROALBA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Xervasio Peleteiro va quedar-se sol davant el porter Gustaw Stępka, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Chus Torrente va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gustaw Stępka.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Zindan Al-Medhwahi va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.