Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alevosia (1337849) - arrobitas (796373) » 730464386: T75/R5

Copa 730464386 Información oficial sobre el partido 730464386 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 3 - 1 arrobitas Alineación oficial del equipo 'arrobitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 3 - 0 arrobitas Alineación oficial del equipo 'arrobitas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alevosia

Goles Goles

  • 114 Minuto 21 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 21. Nuno David Fonseca Ferreira, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Massimo Beppino va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Alevosia, Andy Hansford, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nuno David Fonseca Ferreira, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Alevosia.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Michael Winterkorn va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Alevosia ho intentava per la dreta per mitjà de Alberto Zubiaurre, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andy Hansford va rematar alt.

arrobitas

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): arrobitas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Pero Palada va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): arrobitas van sortir al contraatac al minut 3, però Raúl Escalzo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Jacek Pasieka va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Thierry Chabal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del arrobitas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Raúl Escalzo, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.