Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NoDauT (314659) - _olimpic_ (307989) » 730464379: T75/R5

Copa 730464379 Información oficial sobre el partido 730464379 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido 3 - 0 _olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NoDauT Alineación oficial del equipo 'NoDauT' en el partido 2 - 0 _olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NoDauT

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Ferrán Cernesio, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. NoDauT es posava per davant!
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan NoDauT va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mikel Barberà des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Vlastimil Rumler va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Adolf Casellas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Benedikt Beck va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francesco Baiano va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paco Rivas va rematar alt.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Josué Fanlo va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 78. En Francesco Baiano va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolf Casellas de NoDauT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Caldera de NoDauT amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Miguel Caldera de NoDauT per doble groga al minut 90.

_olimpic_

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Pablo Dolarroga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de olimpic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Hurbă va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): olimpic van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Ramon Coral no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): olimpic va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Juan Pablo Dolarroga va anar a parar a les mans del porter.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de olimpic van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 83 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Juan Pablo Dolarroga, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rehavam Ben-Tzur de olimpic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.