Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hvide Boldklub (1417036) - mandriles parmenses (490468) » 730464358: T75/R5

Copa 730464358 Información oficial sobre el partido 730464358 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 5

Hvide Boldklub Alineación oficial del equipo 'Hvide Boldklub' en el partido 1 - 2 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hvide Boldklub Alineación oficial del equipo 'Hvide Boldklub' en el partido 0 - 2 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hvide Boldklub

Goles Goles

  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Pau Clement va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Hvide i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Hvide van sortir al contraatac amb encert al minut 14, però Jakue Altaleorraga no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 22, el Hvide estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Călin Nicodin va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hvide va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de César Coll va sortir per sobre el travesser.

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gonzalo Díaz de Ortega que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 105 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en José María Gutiérrez va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Yulian Buitenkamp va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. mandriles posava el marcador 0 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): mandriles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Marco Marchionni va quedar-se sol davant el porter Miroslav Mundl, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Nelson Julián Gambarini va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miroslav Mundl va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Marco Marchionni va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Diego Espinet, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Gonzalo Díaz de Ortega quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Yulian Buitenkamp va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.